Stockholms bästa nattklubbar

Som turist i Sverige finns det mängder med roliga saker du kan uppleva och se. Sverige är ett land med otroligt vacker natur, men här finns också större städer där shopping och nattliv är i ständigt fokus.

Är du på besök i Sveriges huvudstad med dina vänner vill du säkerligen gå på en trevlig nattklubb eller två. Är det någon stad som verkligen lever dygnet runt är det helt klart Stockholm, med sina många pubar, restauranger, krogar och discon att besöka. Vill du säkerställa att du börjar kvällen på rätt sätt är det alltid förfest i hemmet (eller på hotellet som gäller). Hos Vinoteket kan du beställa hem cava med hemleverans, så att kvällen kan komma igång ordentligt.

5 bästa nattklubbarna i Stockholm

Vart ska man då gå om man vill gå på nattklubb i Stockholm? Ja, det beror helt på vad det är för typ av musik du gillar. Här nedan listar vi några av stadens mest populära alternativ.

  • Berns Nattklubb
  • Södra teatern
  • Café Opera
  • Debaser Strand
  • Hell’s Kitchen

I Stockholm är det inte ovanligt att köerna till nattklubbarna är mycket långa och det är inte alltid säkert att du och ditt kompisgäng får komma in. Ta därför det säkra framför det osäkra och skriv upp er på listan innan. Ha även koll på inträdesavgift och eventuella avgifter för garderob. Stockholm är en mycket rolig stad, men den är också ganska dyr att vistas i.

Okategoriserade